Maak gratis & vrijblijvend kennis

Revolutionaire producten van
Dr. Juchheim

Direct zichtbaar resultaat! Alle producten zijn op natuurlijke basis, gebaseerd op de Ayurvedische leer. Ze bevatten geen hormonen, parabenen of paraffine en zijn dierproefvrij.

Bijna overal is een Juchheim oplossing voor

Rimpeltjes, acné, cellulite, striae, ouderdomsvlekken, eczeem, huidverslapping, psoriasis, droge huid, wallen, rode vlekken?

Wees welkom om het zelf gratis een keer te proberen of bestel meteen wat je nodig hebt.

De bestseller is de ByeByeCellulite. Omdat het echt werkt. En dat resultaat verspreidt zich natuurlijk snel. Dr. Juchheim is een arts en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa. Je ziet direct resultaat maar ook voor de lange termijn is het effect aangetoond.

App voor een afspraak naar 06 – 27 29 82 89.

Wil je meer weten over de producten of bestellen? Dat kan hier: https://consulinn.juchheim-methode.de/en/. Je kunt ze ook via ons bestellen, dat scheelt nogal verzendkosten. Vraag naar de mogelijkheden!

De resultaten

Word jij onze Partner in Shine?

Werk jij in de beauty- of welzijnsbranche of heb je daar affiniteit mee? Dan kan dit wel eens jouw kans zijn die je niet moet laten schieten!

Mensen blijer maken met zichzelf: je kunt hun probleem met rimpeltjes of cellulite voor ze oplossen en er ook nog lekker geld mee verdienen. Win(st)-win(st)-sitiuatie dus!

We vertellen je er graag alles over, neem vrijblijvend contact op met Cisca & Linda van Salon Consulinn.