U ontspant terwijl uw lichaam hard aan het werk is!

De Multi Dome

Detoxen en tegelijker tijd vet verbranden tot 800 Kcal per sessie.
Multi Dome Salon Consulinn

De Multi Dome is een revolutionaire therapie: infraroodtherapie en traditionele Japanse toermalijntherapie in één behandeling.

De binnenwanden van de Multi Dome zijn gevuld met 599 toermalijn- en germanium stenen. De infraroodstralen verwarmen deze stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken.

Je ligt heerlijk ontspannen in een infraroodtunnel en geniet van de infrarood helende warmte om je heen. In de Multi Dome zijn de lange golf infraroodstralen zo geplaatst, dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren en zonder training een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van 25 – 40 minuten als 1,5 – 2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd ga je zweten. De energie van infraroodtherapie heeft dus talloze positieve effecten op de huid, het lichaam en de vetcellen. Het maakt het mogelijk om te zuiveren, regenereren en slanker te worden, daarnaast helpt het afvalstoffen af te voeren, de huid te verjongen en spier- en gewrichtspijn te verminderen.

Tot 800 kcal verbruiken?

Dit kan met de Multi Dome. Om te kunnen zweten moet het lichaam heel hard werken. Indien je zweet klieren optimaal functioneren kun je tot 3 liter vocht per uur verliezen. Het lichaam verbruikt ongeveer 0,5 kcal om 1 gram zweet te transpireren. Het is daarom mogelijk om in slechts 25 – 40 minuten tot wel 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning.

Maximaal 1 of 2 sessies per week.

Wat draag ik tijdens een Multi Dome sessie?
Bij binnenkomst krijg je van ons een plastic pak dat je over je ondergoed/sport/badkleding dient te dragen. Liefst wat strakkere kleding voor maximale effectiviteit van de infraroodstraling.
Graag het volgende zelf meenemen:
* 1 grote badhanddoek en 1 kleine handdoek om te gebruiken tijdens de behandeling
* Extra ondergoed en eventueel sokken
* Eventueel sportkleding (T-shirt/sportlegging) of badkleding
* Zorg dat je van tevoren minstens 2 bekers water gedronken hebt.

Multi Dome

Kennismakingskuur van 3 keer (eenmalig) €119
Losse behandeling € 49
Kuur van 5 keer € 230
Kuur van 10 keer € 450

TEI & MULTI DOME kunnen gecombineerd worden in een kuur (indien beschikbaar)

De multi Domo Salon Consulinn

De voordelen

 • Vermindering van cellulite of andere huidproblemen , zoals, psoriasis, eczeem of acne
 • Omvang verminderen d.m.v. verhoging stofwisseling 
 • Spierpijn verminderen
 • Gewrichtspijn verminderen
 • Detoxen
 • Lichaamsontspanning en spierherstel, juist ook na het sporten 
 • Verbeteren slaapkwaliteit
 • Sneller herstel jetlag
 • Verbeteren immuunsysteem
 • Verminderen vocht vasthouden
 • Het verhogen van de mentale en fysieke weerbaarheid

Afspraak maken of meer informatie?

App 06 – 27 29 82 89 of mail naar salon@consulinn.nl voor meer informatie. Meteen een afspraak maken? Klik op de button hieronder.