Verbeterde lichaam toon en vorm!

Butt Lift & Hip Dip

Je billen op een natuurlijke manier liften of de deukjes uit je heupen (Hip Dip)
butt lift Hip Dip Salon Consulinn

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevige gemodelleerde dijen en billen.

Het maakt je sexy, aantrekkelijk en het allerbelangrijkst: het geeft je zelfvertrouwen. Helaas is de realiteit dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid verouderd, er ontstaat cellulite, een nachtmerrie voor veel vrouwen. Losse huid, vetplooien en cellulite is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt. Gelukkig hebben we daar nu een oplossing voor.

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen geleidelijk en pompt het je billen omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen en/of heupen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek.

HIP DIP BEHANDELING

Wil je dat er alleen aandacht aan je heupen wordt besteed zodat je meer een zandloper figuur krijgt? Of heb je deuken in je heupen die je niet mooi vindt? Dan is de Hip Dip een ideale behandeling voor jou. Net als de Butt Lift wordt de Hip Dip gedaan door middel van vacuüm therapie. Deze behandeling kan ook in combinatie met de Butt Lift.

Er zijn geen risico’s bij deze behandeling, het is juist heel goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke manier.

Aanbevolen sessies:

Voor een perfect resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 12 sessies aanbevolen. Je dient de behandeling minimaal 1x per week te ondergaan. Bij een minder frequent gebruik zal het langer duren voordat het gewenste resultaat is bereikt. Dit is een gemiddelde indicatie, resultaten kunnen uiteraard wisselen per persoon.

Om het behaalde resultaat te behouden is het raadzaam om minimaal 1x in de 2/3 maanden een behandeling te laten doen.

BUTT LIFT & HIP DIP

Butt lift of Hip Dip

 • Losse behandeling € 59,00
 • Kuur van 6 keer  € 339,00
 • Kuur van 12 keer (11 betalen 1 behandeling gratis) € 649,00

Butt lift in combinatie met Hip Dip

 • Losse behandeling € 79,00
 • Kuur van 6 keer € 519,00
 • Kuur van 12 keer (11 betalen en 1 behandeling gratis) € 979,00

Cuppen met de vacuümmachine van de buik, armen of bovenbenen voor-en/of
achterkant (per 20 minuten) € 29,00

Met de volgende contra indicaties is het helaas niet mogelijk om een behandeling te ondergaan: zwangerschap, spataderen in het te behandelen gebied, hart- en nieraandoeningen, chemotherapie. Bij diabetes type 1 en het gebruik van bloedverdunners eerst overleggen met je arts.

De voordelen

 • Tilt je billen met maximaal 70%
 • Onmiddellijke resultaten bij kuur
 • Geen operatie, geen pijn, geen down time
 • Verbeterde lichaam toon en vorm
 • Geen bijwerkingen
 • Verbetert de bloedcirculatie

Afspraak maken of meer informatie?

App 06 – 27 29 82 89 of mail naar salon@consulinn.nl voor meer informatie. Meteen een afspraak maken? Klik op de button hieronder.